måndag 30 augusti 2010

Why??

Ett steg framåt, fem steg bakåt...


Jag orkar fan snart inte mer!!!
Det har varit för mycket att smälta mentalt med Kenzo, ännu en lång förlossning, den jobbiga operationen och beskeden därefter, tanken av att ha någon annans blod i kroppen (är dock givetvis tacksam för detta).

Sen får man lägga till allt det fysiska. Värkar alldeles för många dagar, lång förlossning som ledde hela vägen till sugklocka, smärta efter kejsarsnittet, plågsamma bröst och bröstvårtor, sprutor flera gånger om dagen, inflammerad visdomstand, feber varje eftermiddag/kväll trots maxat med smärtstillande/febernedsättande.

Ja, fy fan vad gnällig jag är nu men det skiter jag i för de senaste 1 1/2 veckan har varit ett rent helvete!

Tack gode Gud för att jag fick en fantastiskt snäll och fin Malcolm som belöning!

- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

 1. Mamma / Svärmor / Mormor30 augusti 2010 18:35

  Jag lider verkligen med dig hjärtat..
  Men... Alla ni som läser Lottas blogg ska veta att utan hennes fantastiske man, Riad... Hade hon inte mått i närheten så bra som hon gör idag.
  Han är Guds gåva till vår dotter, ska ni veta...

  Kram på er alla fyra <3

  SvaraRadera
 2. Tur du har Raid, Leia och Malcolm mitt i allt det här jobbiga, Lotta! Jag önskar så det snart känns lättare. Jag grinade konstant de första tre veckorna efter både Lyckeli och Benjamin. Råkade ut för massa jobbigt men sedan förstärks ju allt jobbigt av de där hormonerna som snurrar runt i ens kropp efter en förlossning. Jag skickar massa kramar och hoppas du snart mår så där underbart bra som du är värd att göra!

  / Tina

  SvaraRadera
 3. Åhh stackars dig Lotta! Jag förstår att det är jobbigt nu... men det kommer bli bättre, jag lovar:) Stor kram på er alla!

  SvaraRadera
 4. massor av styrkekramar, hoppas de når fram <3

  SvaraRadera
 5. Du får gnälla hur mycket du vill efter allt du varit med om!!!! Skulle de finnas något jag kan hjälpa till med så bara hör av dig.Kramar till hela din fina familj

  SvaraRadera