fredag 13 augusti 2010

Underbar tjej?

Kolla in denna vackra fantastiska tjej!!!


Underbar, eller hur?

Eller hur!!!
Denna lilla söta tjej har ännu en gång blivit besatt av trotsdjävulen!

I början av min graviditet hade vi en riktig jobbig period där framför allt jag fick ta emot mycket verbal skit tillsammans med sparkar och slag.
Utåt sett var det i princip ingen som märkte av detta eftersom hon helst hoppade på mig när vi var ensamma. Inte ens Riad fick se henne när hon var som värst!
Tack och lov lugnade allt ner sig och hela sommaren har varit lugn och harmonisk (så lugnt det blir med en 3-åring).

I dagarna har det börjat igen och i två dagar har jag nu fått ta emot slag och sparkar i både ansikte och mage och detta följs av elakt skratt.
Detta är givetvis så dålig timing som det bara kan bli dels för att min mage absolut inte bör utsättas för våld och dels för att mitt tålamod och energi inte är på den nivå som en trotsperiod kräver. Vi kommer med andra ord inte riktigt överens just nu...

Andas Lotta, andas!

- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

 1. moster får komma å dra henne i öronen om hon inte e snäll.. kram på er

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt;) Vi har en till här hemma.... INTE så kul när bebis är ute heller kan jag säga!

  SvaraRadera
 3. Oj, det där låter inte alls kul !! Dessvärre har jag inga kloka råd att komma med heller... Hoppas det går över - SNABBT !!!

  SvaraRadera
 4. stackare :( hoppas det blir bättre snart.
  Meja var precis likadan både innan o efter Molly kom, och det är framförallt mot mig. tack o lov är hon snäll mot lillasyster men mot min är hon överdjävlig emellanåt. slåss, kastar saker och bara skriker. E helt slut, är så glad att dagis börjar nästa vecka.
  Lycka nu till när Makka-pakka anländer!! kram

  SvaraRadera
 5. enda rådet jag kan ge förresten är att försöka krama henne när hon är som värst, även om man själv inte vill det så är det oftast uppmärksamhet de vill ha. och låt henne va med på allt du gör med bebisen, byt blöja, sitt med när man ammar mm. meja älskar att få hjälpa till och blir så glad var gång vi ska göra ngt med Molly. bara lite tips ;)

  SvaraRadera