torsdag 5 augusti 2010

Lördagens anus 2

Detta är förmodligen det absolut sjukaste jag har upplevt och då har man ändå hunnit med en hel del händelser under dessa 29år.
Efter 5år på Roskilde och 100-tals besök på krogar/diskotek så har man stött på en och annan idot men någonstans han man trott och hoppats på att folk har ganska starka spärrar när det väl gäller, men nope jag har nu helt slutat tro på mänskligheten (näst intill iaf...!)

I lördags var jag och mamma som sagt på Drill & Drull med Leia. Hon och fler hundra andra barn satt förväntansfulla inne i det stora tältet och väntade på att deras favoriter skulle komma ut på scenen.
Nu är det bara ungefär 15minuter kvar tills uppträdet ska börja och tältet är välfyllt och det är väldigt varmt och svettigt men fullt av förväntan och trevlig stämning.

Vi sitter på en bänk långt fram, på tredje raden och framför oss sitter två män som inte känner varandra och mellan dom den ena mannens son. Allra längst fram sitter massor av barn ensamma utan föräldrar för att kunna se bra, och här sitter även barn till de båda männen.
Den ena mannen, kallad "idioten" sitter flera gånger och skriker väldigt högt på sin son som sitter framför scenen. Det är sådär överdrivet gapigt så att man verkligen reagerar på hans ton mot barnet.
Sista gången han skriker tittar jag mot sonen som står upp och tittar mot sina föräldrar och ser ledsen ut, han gör absolut inget dumt alls, men ändå skriker pappan att han ska sätta sig ner.
Den andra mannen säger nu till honom att han inte behöver skrika så för att det gör ont i öronen på de andra.
Idioten får då spel och skriker till mannen att han ska hålla käften vilket gör att mannen säger att nu skriker du ju ännu mer.
Då skriker idioten över HELA tältet att han är en jävla idiot som ska hålla käften och inte lägga sig i att han säger till sina barn. Tältet blir givetvis knäpptyst och alla barn tittar förvånat på idioten.

Tyvärr stoppar det inte här utan idioten reser sig upp och ger den andra mannen en rak höger och försöker flera gånger komma åt honom. Den andra mannen verklar inte alls sugen på att slåss inför alla barn men måste givetvis försvara sig och ett ordentligt slagsmål bryter ut och resulterar i ett sprucket ögonbryn (eller vad det nu var som började blöda!)
Där sitter jag höggravid på bänken bakom och mamma med Leia i knäet så vi försöker givetvis flytta oss bakåt men deras bänk hinner ramla bak på oss.
På bänken framför sitter massor av barn och bl.a en pappa med ett litet spädbarn i knät.
Barn ramlar åt höger och vänster och alla barnen längst fram som sitter utan sina föräldrar blir givetvis livrädda och springer gråtandes runt för att hitta mamma eller pappa.

Det mest tragiska av allt var att mitt i slagsmålet står idiotens son och gråter helt hysteriskt medans hans idiotpappa försöker slå skiten ur en annan man, på en barnföreställning!
Under slagsmålet kommer det fram en pappa som försöker gå mellan men annars bruter ingen in för alla är givetvis fullständigt chockade över vad som händer och försöker bara skydda sina barn som är rädda, ledsna och riskerar att bli skadade pga denna idiot.

På vägen ut sparkade han tydligen omkull någon mer bänk plus spottade på en kvinna medans folk skrek att de skulle ta honom.
Om någon fick tag på honom har jag ingen aning om men om jag ser honom, hans stackars fru eller son så skulle jag direkt känna igen familjen.

Just då var jag bara rädd för vår och de andra barnens säkerhet och givetvis svårt chockad över hela händelsen men nu i efterhand när man lugnat ner sig känner jag bara ett stort stort obehag när jag tänker på vilket liv hans barn lever. För om man kan bete sig på detta vis i ett stort tält fullt med barn och vittnen så har man garanterat inga spärrar innanför hemmets stängda dörrar.

Efter en stund lugnade stämningen ner sig och de flesta barnen kunde fokusera på det som var meningen denna dag, Drill & Drull, men många barn var nog tyvärr väldigt rädda länge efter denna händelse.

8 kommentarer:

 1. Och nu sitter jag här och gråter. Jag vet vad jag hade gjort. Jag hade 1.börjat gråta 2.antagligen svimmat och 3. haft dödsångest i minst 1 år för återupplevd barndom. fan för sånna puckon!

  SvaraRadera
 2. Vilken jävla idiot alltså....
  Man blir så jäkla förbannad när man läser sånt här...fasen hoppas att dom fick tag på fanskapet!!!
  hoppas att allt e bra med er ivf...

  kram kram

  SvaraRadera
 3. Ja, fy har nog aldrig känt sån panik innan. Tänk vad som kunde hänt om någon trillat över barnen. Ja, stackars hans egna barn. Som du säger vad händer hemma om han beter sig så bland folk. Ryser vid tanken.

  SvaraRadera
 4. NÄ FYYYY!!!!!

  SvaraRadera
 5. Nämen usch vad hemskt. Vilken idiot och mitt bland alla barn med. Jag kan inte fatta att han "kan" bli så arg för ingenting.

  SvaraRadera
 6. Men OJ vad hemskt!! sånt där vill man ju verkligen inte läsa om och verkligen inte behöva se det =/ stackars barn =(

  SV: svarar dig här =) är nöjd med manducan. Har inte haft den mer än tre gånger ungefär. Men som jag skrev i inlägget i min blogg så sitter den lite tokigt på mig när jag har den som ryggsäck men på magen (alltså axelbanden rakt över axklarna) men om jag sätter som kors i ryggen sitter den bra. Lite svår att knäppa, men en vanesak tror jag... Svårt att nå på sig själv. Men när den väl är på plats känns det inte att man bär och Max sover jättebra i den.

  SvaraRadera
 7. Ja det var verkligen en sjuk upplevelse som man aldrig hade räknat med att få vara med om.

  Maria: Nej det är just det, hur KAN man ens bli så arg att man slutar tänka helt?? Jag fattar inte!

  SvaraRadera
 8. Vilka jävla idioter det finns !! Vissa är inte lämpade som föräldrar helt enkelt, styackars barn och va onödigt sen !!
  Haha... magbilden tog jag precis innan Viggp föddes för att skicka ett roligt mms till pappan som var på jobbet =)

  SvaraRadera