måndag 9 augusti 2010

Babyshower

I går hade jag som sagt en mysig Babyshower för vår MakkaPakka och det kom massor av fina vänner som hjälpte till att förgylla denna dag.

Vi åt brunch och kakor, snackade om bebisar, förlossningar och barn givetvis, mätte magar, gissade födelsedatum och öppnade många av presenter.
Jag kan säga att önskelistan jag skickade över till Riad tidigare i veckan nu är BETYDLIGT mindre så han borde känna sig lättad ;-)
MakkaPakka fick massor av fina saker från Ikeas Fabler som nu pryder barnens sovrum, ett helt gäng kläder, sängmobil från Jabadabado, gosig snuttefilt och nappar, napphållare samt en ram med tre av de superfina bilderna som Louise tog på MakkaPakka i magen för några veckor sedan.

Givetvis hade jag inte min kamera framme (den är typ aldrig framme numera. Dåligt dåligt!) men om ni kikar in hos Sara så finns där lite bilder att kika på.

Receptet på den supermumsiga och kaloririka kladdkakan av vit choklad hittade jag inne hos Carolina. BAKA DEN! Men se till att ni har många att bjuda på för den är mycket farlig att ha ståendes i kylen. Kan säga att min kära sambo redan har beställt den till sin födelsedag.

Nu har MakkaPakka fått sin fest precis som Leia fick så nu är jag definitivt redo att föda! Om det skulle vara något jag tycker vi skulle kunna vänta på så är det Leias sista vecka på sitt älskade dagis innan det är dags att byta till nytt.
Men nästa helg kan vi väl boka in?

4 kommentarer:

 1. Hihi, härligt att kladdkakan blev uppskattad - sa ju att den var farlig... men om R ska ha den till sin födelsedag - då MÅSTE du ju få en Willvin nu när så mycket annat försvann?! ;-) Kramar

  SvaraRadera
 2. Carolina:
  Sv: Eller hur!!! ;-)

  SvaraRadera
 3. Åh va mysigt ! Snokade mig in hos sara och tittade på bilderna. Vilken toppen dag !! kram

  SvaraRadera
 4. Det receptet ska jag spara och testa nästa gång :)

  SvaraRadera