tisdag 31 augusti 2010

Inlagd
Då var jag tillbaka på ångest-sjukhuset igen men denna gången på gyn.avdelningen.

Jag ringde idag gynakuten som nonchalant hänvisade mig till amningshjälpen. När jag kom dit hade hon läst min journal och tittat på mina bröst så ringde hon direkt och skaffade en akuttid till mig.

När jag kom in på gyn och tagit prover så var det ganska uppenbart att något är fel. Förmodligen är det en infektion i livmodern efter operationen så nu är antibiotika insatt via dropp och eventuellt kommer jag även få med blod då mitt blodvärde ligger alldeles för lågt.

Efter lite jobbigt övervägande bestämde vi att även Malcolm skulle följa med hem idag så att jag får iaf en natts vila och kan repa mig snabbare. Imorgon får han kanske "flytta hit" för det känns jobbigt att inte ha honom här.

Ikväll ska jag iaf bara vila vila vila så att jag får komma hem om några dagar igen och kan fira helg hemma med min familj!

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

 1. Stackare jag hoppas att du blir bättre snart. Tänker så på er speciellt dig, hoppas att du får vilat ordentligt inatt. En stor kram till hela familjen från alla oss

  SvaraRadera
 2. Men vännen. Tycker det kan räcka nu. Inga fler tråkigheter. Nu håller jag alla tummar och tår så att du blir frisk och det SNART!
  Stor styrkekram. Wilda hälsar så klart

  SvaraRadera
 3. hoppas en natts vila får dig att må bättre! Krya på dig, kramar

  SvaraRadera
 4. Usch så tråkigt att höra, hoppas du blir bra snabbt! Kramar

  SvaraRadera
 5. Usch och fy vilka vidriga två veckor du har haft. Krya på dig och försök sova i natt så den sötaste kille jag sett får vara hos dig imorgon! Jättekram!

  SvaraRadera
 6. Stora o varma styrkekramar till dig!! Kramar Fine

  SvaraRadera