torsdag 5 augusti 2010

Lördagens anus 1

Ja jag får väl skriva dessa inlägg nu då...
Vi börjar med den mindre upprörande händelsen som dock är given under kategori Anus!

Som jag skrev tidigare i veckan så var jag på möhippa i lördags och det var klart mycket trevligt.
Middagen åt vi på en restaurang i Landskrona som heter Inferno. Det var första gången jag åt där och det var ett trevligt ställe och maten var god, MEN jag kommer förmodligen aldrig mer att sätta min fot där!
Vi hade förbeställt mat och jag hade beställt kalv som givetvis skulle vara ordentligt välstekt eftersom man inte ska äta rött kött/rosa kött som gravid. Samma hade vi beställt till blivande bruden som även hon är gravid. Förutom vi två så var det även en annan, icke gravid, som hade beställt kalv men medium.

När vi fick vår mat så var vårt kött väldigt rött, ingen skillnad alls på de 3 olika tallrikarna. Visst fel kan det bli så vi säger till att de får ta tillbaka tallrikarna och efter en stund får vi ut maten igen.
Mitt kött är väldigt väldigt mycket på gränsen men jag orkar inte vänta längre på maten, men blivande brudens kött är fortfarande väldigt rött så hon skickar ut sin tallrik en andra gång.
När hon till slut får in sin mat IGEN så är köttet fortfarande inte ens i närheten av genomstekt så hon äter allt utom köttet som demostrativt ligger kvar på tallriken.
Även en av mina 3köttbitar ligger kvar och lyser röd plus en annan tjej som även hon har skickat ut en icke genomstekt hamburgare men fått tillbaka den röd.

Visst vi borde ha fortsatt klaga och skicka ut maten men om man fått in samma mat 3 gånger och den FORTFARANDE inte är okej så blir man lite matt.
Det värsta av allt är att vi inte ens fick en ordentlig ursäkt och för blivande brudens mat fick vi betala fullpris trots att hon bara fick i sig någon liten potatis och lite grönsaker.

Som ickegravid är det kanske ett okej ställe att äta på men jag kommer iaf aldrig mer att lägga en krona på Inferno i Landskrona!

3 kommentarer:

 1. Håller verklgen med... Betalar man dyra pengar för maten ska man verkligen få den severad som man beställt den.. Ingen bra reklam för den restaurangen härifrån...

  SvaraRadera
 2. Så tråkigt för er!! Vi var också besvikna sist vi åt där icke gravida:)

  SvaraRadera
 3. Mamma: Ja det är ju inte gratis där direkt även om det absolut finns dyrare ställe. Och om man då inte ens kan äta köttet så får man verkligen säga att det var dyra grönsaker!

  Åsa: Jasså? Ja då behöver jag inte bevära mig med att gå dit ickegravid heller ;-)

  SvaraRadera