torsdag 22 juli 2010

Vi flyttar nog nu...

I flera flera år har vi haft ett gemensamt drömhus. Inte något tråkigt stelt nybygge som de flesta andra verkar föredra utan ett stort spännande hus som påminner som ett spökslott.
För några år sedan var huset till salu och vi skämtade lite om att det huset skulle vi köpt, men det gjorde vi inte av vissa anledningar som ni snart lär märka. Under alla dessa år har vi iaf fortsatt att prata om "vårt" hus som vi en dag ska köpa.
Senast för någon vecka sedan när vi åkte förbi (ligger precis vid vår koloni) så fantiserade vi om vad vi skulle gjort med "vårt" hus om vi hade köpt det, och mindre än en vecka efter åker jag förbi och ser "Till Salu"-skylten, whiiiiiii.

Här är huset på Hemnet

Så, nu fattas det bara lite pengar så flyttar vi. Eller tja ganska mycket pengar kan man väl kalla det...
Om det sitter någon där ute som råkar ha sådär 15miljoner kronor som ni inte vet vad ni ska göra med så är det helt okej att skicka en check till oss, tveka liksom inte! Om ni sponsrar oss med dessa miljoner så kan ni få inreda chafförsbostaden eller något av våra personalsovrum och ha som ert eget lilla sommarplace.

Inte för att vi har blivit för fina för vårt "lilla" radhus här på västergård men Leia vill nog gärna flytta in i detta enorma hus och ha lilla spöket Laban som bästis, tror ni inte det?

6 kommentarer:

 1. Jag lovar att jag ska kolla upp om det finns utrymme att skänka bort 15 000 000:- Ska kolla upp hur mycket man kan få för kollo eller om man rent av kan byta jämnt över... Ha ha ha ha

  SvaraRadera
 2. Hahaha. Bra skrivet Lotta :)
  Det finns riktiga Laban där, tror nog dom e lika snälla;)
  Poolen ser ju riiiktigt rälig ut :o
  Kram annik@

  SvaraRadera
 3. Shiiiit vilket hus! =0 Skitcoolt ju! =)

  SvaraRadera
 4. ja men det e lugnt, Daniel har hittat ett i Lund till oss för bara ynka 18...så tja nu får de nog fasen ta och få löneförhöjning ;)

  Kram

  SvaraRadera
 5. Louise: Ja men då ligger vi i lä med våra 15miljoner...ja plus lite renoveringspengar förståss.
  En ordentlig löneökning krävs nog, och kanske att jag börjar jobba ;-)

  SvaraRadera
 6. Louise: Såg "ert" hus på Hemnet nu. Det är ju mycket finare inne än "vårt", men vår utsikt är nog lite bättre. Hahaha

  SvaraRadera