onsdag 7 juli 2010

Hur svårt kan det va?

Jag har ni letat ett tag efter en enfärgad brun hjälmmössa till nyfödd men det är helt jäkla omöjligt att hitta! Idag kunde jag knappt ens hitta en vit enfärgad utan spets.


Vi har köpt denna bodyn från Po.P (bild från: http://www.polarnopyret.se/) till BB och även matchande randiga byxor i orange/brunt. Det finns en mössa som har samma möster som bodyn men jag tycker att det är lite väl mycket mönster.
Jag vill alltså ha en brun enfärgad mössa eller en vit om det inte går att hitta brun.

Idag letade vi mössa på väla. Po.P hade bara mönstrade, Lindex hade bara mönstrade och en vit med spets, HM hade bara rosa eller mönstrade. KappAhl hade faktiskt vita ekologiska i 2-pack men här såg minsta storleken ut att vara alldeles för stort.

Imorgon får det bli stan och fortsatt mössjakt.
Såg att det öppnat en ny babyaffär i veckan precis vid Maria-kyrkan så den måste klart besökas. Hoppas även lite på Din & Min, Lilla Helsingborg och Gömstället.
Har jag glömt någon butik? Givetvis funkar det även med internetbutik, tradera och liknande.

I värsta värsta fall får det väl bli den matchande mössan från PoP men det känns inte riktigt som MakkaPakkas still ;-)

4 kommentarer:

 1. Tror att vi har en vit, eller benvit på Åhlens...dåligt med orange och brunt dock...tror kanske det kommer lite senare i höst.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jaaa Åhléns får jag ju klart inte missa, tack!
  Kram

  SvaraRadera
 3. men du, kan du inte fråga nån som driver en webbshop, saker de syr själva och har sig, om du kan specialbeställa en brun mössa? borde ju inte va omöjligt... jag specialbeställde en vagnfilt från http://buffisbarnklader.se/ och blev sååå nöjd. Hoppas ni hittar det ni vill ha, dumt att det inte finns mer enfärgat =/

  SvaraRadera
 4. Tyvärr ha rjag inget bar tips till dej om den bruna eller vita mössan. Men, bebiskläder är ju sååå mysigt. Rensade bland min dotters minsta kläder häromdagen, galet hur små de varit. Lycka till med mössjakten:)

  SvaraRadera