onsdag 14 juli 2010

Tandläkarbesök

(Tisdag 13/7)

Idag var det dags för 3-årskontroll hos tandläkaren. Det skulle räknas tänder och så skulle man svara på lite frågor om godis välling och sånt där... Inga frågor om napp däremot vilket ju var lite synd eftersom Leia gärna berättar att Pippi har fått alla hennes nappar utom en som bara får användas i sängen när man ska sova.
Förutom det obligatoriska klistermärket så fick hon en påse med tanborste, tandkräm och en t-shirt som snabbt blev favorit och redan ligger i tvätten.

Efter tandläkarbesöket skulle Leia få leka med sin bästis Denise på busfabriken. Vi hade bestämt att vi skulle åka dit för att slippa vara ute i den hemska värmen. Tyvärr vaknade vi till en grå dag med regn så hela Helsingborg med omnejd bestämde sig för att åkta till just busfabriken. Det var så mycket folk att parkeringen var smockfull och man kom knappt innanför dörrarna där kön började.

Hungriga körde vi till McDonalds för att äta lite lunch och bestämma vad vi skulle göra resten av eftermiddagen. Fantasin svek oss alla och till slut åkte vi helt enkelt hem till Denise med familj så att tjejerna fick leka av sig lite medans vi fikade på en av Jessicas fantastiskt goda bakverk, idag en paj.
Det blev en bra eftermiddag i slutändan tycker jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar