söndag 18 juli 2010

Stendött!

Här var det inte mycket liv inne! Vi har varit lite smått upptagna med både det ena och det andra så inte ens telefonen har varit uppe ur väskan några långa stunder.

Leia fyllde som sagt år i torsdags och det firades med att hon fick välja lunch (givetvis blev det sushibuffé) och sen åka till Kollo där vi fikade med mormor/morfar och farmor innan vi gick ner på karnevalen och åkte massor av roliga karuseller.

Fredagen var det dags att förbereda massor inför kalaset och dessutom blev det en runda till Ikea Malmö och inhandling av tv-bänk. Kvällen spenderades hemma tillsammans med vänner, vin och sällskapsspel.

Lördagen var det upp tidigt och packa allt inför kalaset och sedan köra ner till Landskrona för att titta på Karnevalsrodden. Efter detta gick vi bort för att titta och lyssna på Drill & Drull som är nya favoriter, och sen direkt till Karnevalståget.
Givetvis var vi nu helt slut och körde hem till mormor & morfars lägenhet för att sova och vila oss inför kvällen som innehöll mer karuseller och framför allt dagens absoluta höjdpunkt, konserten med Erik Saade som Leia är helt galen i. Hon är som en tonåring vår lilla 3-åring...

Natten spenderades i Landskrona för tidigt på morgonen var det dags att gå upp och blåsa ballonger och fixa allt inför dagens två kalas.
Först var det barnkalas med lek, mat, fika och bus. Vilka superfina vänner vår dotter har, verkligen helt underbart att se alla dessa barn tillsammans!
Nästan direkt efter var det dags för övrig släkt och vänner att komma och kalasa tillsammans med Leia.
Hon har fått så fina och bra presenter idag och tårtorna som Jessica hade gjort var en stor succe (givetvis!).
Dagen var helt enkelt toppen och den lyckliga men trötta dottern somnade så fort vi satt henne i bilen.
Men imorgon har hon ett stort berg med fina leksaker, kläder, pyssel och annat kul som väntar på att packas upp och hitta platser på hennes rum.

Phu, ja som sagt har det varit intensiva dagar men nu ska det väl snart börja lugna ner sig när vi denna vecka återgår till vardagen med dagis och allt vad det innebär.
I dagarna har vi ju dessutom gått in i v36 och nu när Leia har fyllt år är det fritt fram för MakkaPakka att komma. Om typ en vecka hade jag tyckt var ganska lagom, kan man beställa?

Kanske kommer lite bilder från helgen senare i veckan, men just nu ropar sängen på tjockismamman och hennes trötta fötter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar