onsdag 21 juli 2010

Gipsad

Idag var det dags att göra den obligatoriska gipsmagen och jag passade då på att prova Leias gipsmage som faktiskt är en bra bit större än vad magen är nu. Leias gipsmage gjordes också i v36 så det skiljer max någon enstaka dag.

Medan mamma hjälpte mig med magen så fick Leia leka lite med fingerfärger under bevakning av sin moster (jag avskyr sånt där kladdigt skit!). Det började fint med lite målande på papper men slutade med att vi hade en hulkengrön unge.
Ikväll har jag startar operation vräkning av MakkaPakka. Jag tar för givet att det kommer vara ett utdraget jobb så det är lika bra att börja i tid.
Efter middagen smaskade jag i mig en hel ananas och har sedan druckit två stora koppar med hallonbladsthe. Tidigare idag drack jag även en ananassmoothie gjord på färsk ananas.
Mycket sammandragningar (läs nästan ständigt stenhård mage) har jag haft i flera månader så jag känner ingen större skillnad ikväll. Man kan ju nästan börja smålängta efter sammandragningar som iaf känns liiiiite så att man känner att målet närmar sig.

Linda födde inatt efter att hon gjort sin gipsmage igår, kan det inte smitta av sig på mig? Jag är typ redo nuuuu, men okej jag kan vänta till nästa vecka.

1 kommentar:

  1. Mamma/ Mormor21 juli 2010 22:31

    Vilken härlig dag alla fick kladda vilken lycka. Fast, Lotta tyckte det var väldigt varmt under plasten. Undrar vad Makkapakka tyckte om detta? Leia var i alla fal super glad o sjöng när hon gjorde sin kroppsmålning. Hoppas att vi får se Mosters film på detta. Kram ( nu vill vi snart hälsa Lill*n välkommen till världen.)

    SvaraRadera