lördag 15 maj 2010

Lite mer info

Tänkte förklara lite närmre varför vi besökte förlossningen igår.

Jag fick i torsdags mensvärk som tryckte bakåt ryggen och neråt. Detta var en ihållande mensvärk som inte försvann med hjälp av smärtstillande.
Det gjorde inte direkt ont men eftersom det inte ville släppa så tyckte förlossningen att vi skulle komma in för säkerhetens skull.

Fantastiskt nog så blev vi mottagna av den underbara barnmorska som vi hade det sista skiftet då Leia föddes.
Hon gjorde ctg, kollade urinet, tryckte, klämde och kände.

Det enda som var något lite avvikande var att tappen var framåt istället för bakåt som de flesta har i detta stadie. Dock finns det kvinnor som har framåt hela graviditeten så eftersom allt annat var bra så ansåg läkaren att detta var utan betydelse.

Jag ska givetvis hålla mig hyfsat vilande så att det inte utvecklas till värkar och så ska jag lämna ett nytt urinprov med morgonurin för att utesluta UVI.

Vi mår alltså hur bra som helst och var bara inne på en säkerhetskontroll.

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

 1. Skönt att höra!!!

  SvaraRadera
 2. Oj, hoppas vila hjälper nu. Kram!

  SvaraRadera
 3. Va bra att allt såg bra ut!
  Har för mig att du hade liknande när du väntade Leia, eller är jag helt ute o snurrar nu?

  SvaraRadera
 4. Jessica: Nja helt fel har du inte. Jag hade ingen mensvärk men väldigt mycket sammandragningar som jag var inne och kollade upp. Var halvt sjukskriven hela maj för att jag hade problem att ta mig till och från Hässleholm. Jobbade halvtid hemifrån i maj och sen blev jag arbetslös så jag hade lungt och skönt sista tiden.
  Kram

  SvaraRadera