måndag 3 oktober 2011

Ny fas i livet.

Idag påbörjade Malcolm sin inskolning på dagis och är nu på väg att bli en stor och självständig kille! Vi var båda med eftersom det mest är info första dagen.
Alla barnen var ute på gården medan vi var där inne så det blev riktig mjukstart där han kunde gå runt fritt och kolla in den "nya" miljön. Det mest intressanta var alla nappar som låg utplacerade på madrasserna inför vilan samt att titta in i köket där dagens lunch luktade gott.

Nu är mammaledigheten snart slut och jag har börjat söka jobb på riktigt kan man väl säga. Jag jobbar ju redan en dag i veckan och har gjort i snart ett helt år och dessutom går det åt en del tid till föräldramässan "En himla mässa föräldrar" som går av stapeln 28april 2012.

I nuläget blir det bara 2 korta dagar i veckan för Malcolm så att han får en ordentlig mjukstart men sen hoppas jag kunna jobba ca75% iaf.
Det känns nu viktigt att verkligen hitta DET jobbet. Arbetsplatsen som jag vill satsa på till 110% och kunna trivas på de närmsta 35åren ;-). Nu är det stora frågan när var och hur jag ska hitta rätt!
Jag har ju lite koll på vad jag gillar att göra och vad jag inte vill ägna mina dagar åt. Och mer än 10år i arbetslivet har man ju även hyfsad koll på vad jag är grym på och vad andra gör bättre,
Fem jobb är iaf sökta i dagarna och många många många fler kommer det bli de närmsta veckorna.

Inskolningsdag nr2 väntar imorgon men den ar R hand om så jag får sitta hemma tillsammans med Leia och nyfiket vänta på besked om hur det gick.

1 kommentar:

  1. Hej vännen! Självklart ska du få receptet, du hittar det här: http://louisevitadrommar.blogspot.com/2011/08/godaste-mellanmalet-som-finns.html

    Ha en fin kväll!

    SvaraRadera