lördag 29 oktober 2011

Höstdag!

Jag är så kass! Inte ett inlägg på en vecka och dessutom har jag inte läst en endaste blogg på nästa tre veckor. Skärpning!
Loppisen gick bra förra helgen och jag fick ihop 2200:- vilken blev en ny bilstol till Malcolm och en ny skaljacka på Polarn till Leia.
Dock har jag mängder av grejer kvar så en del ska läggas ut på Blocket/Tradera/Loppi och en del ska jag förhoppningsvis bli av med på Helsingborgs barnloppis 12-13november.
Konstigt nog har jag jag massor av märkeskläder kvar från förra loppisen medan jag blev av med massor av skit som jag hade kunnat tänka mig att lägga direkt i soporna!

Idag är det en riktig höstdag. Det är fuktigt och dimmigt och sådär grått som det bara kan vara på hösten.
Mormor och morfar var på besök i förmiddags och gjorde oss sällskap till lekplatsen. Malcolm blir som en galning och springer betydligt fortare än han behärskar och SKRIKER goonga goonga goonga!!! Leia vill helst bara sitta och gräva och göra gegga.

Det bästa med att gå ut dessa kalla trista dagar är att komma hem i värmen igen. Mormor och morfar åkte hem, Malcolm ville nanna middag medan jag och Leia satte oss under en filt i soffan och spelade Donkey Kong på Wii. Leia passade även på att dricka en stor mugg med varm choklad. Det är ju chokladsmjölkdagen idag ;-)

Nu ska jag ägna den sista lugna stunden, innan Malcolm vaknar, till att googla bilder från Thailand och drömma mig långt bort från dimmiga kalla dagar...

1 kommentar:

  1. Hej!

    Du var intresserad av att delta i ett event i Skåne, nu har jag lagt upp lite info på min blogg. Hoppas att vi ses!
    Kram

    SvaraRadera