torsdag 13 oktober 2011

En himla mässa föräldrar

Nu är hemsidan uppe och utställarna kan börja boka plats till mässan "En himla mässa föräldrar"  som hålls på Sundspärlan i Helsingborg den 28 april-2012Har du ett företag inom barnbranchen så titta in och anmäl dig!
Frågor, tips och funderingar malas till enhimlamassaforaldrar@gmail.com

Vi har försökt att hålla ett så lågt pris som vi bara kan, inga onödiga utgifter! Detta för att även mindre företag ska ha en chans att komma och visa upp sig.
Den summa som företagen betalar ska absolut gå att sälja för på mässan och betydligt mer än så för de allra flesta.
Dessutom är ju mässa en form av marknadsföring och även jämfört med en annonsplats är detta ett mycket bra pris.

Alla företag inom barnbranchen är hjärtligt välkomna men ni som håller till i Skåne, Halland, Småland och Blekinge ligger som grund för "En himla mässa föräldrar" då grundtanken var en mässa där även mindre och lokala företag har en chans att utmärka sig.

Ni som är intreserade av att besöka mässan den 28/4-2012 får gärna gå med i vår Facebook-grupp där vi regelbundet kommer att uppdatera med nyheter, tävlingar m.m...

Har ni önskemål på vilka utställare ni vill se på En himla mässa föräldrar få ni gärna höra av er till oss så kan vi kontakta företaget i fråga.

Nu kommer vi att jobba vidare med att hitta sponsorer och samarbetspartners som kan hjälpa oss att ge både utställare och besökare en fantastisk mässdag!

1 kommentar:

  1. Åh, vad roligt!!! Härligt med en mindre mässa som inte ligger alltför långt bort!! Dags att boka tågbiljett till Helsingborg i april då!!
    Kramar!

    SvaraRadera