torsdag 1 september 2011

Skaldjurskryssning i skärgården.

Tidigare i år vann jag en tävling på Facebook där Skärgårdslinjen i Göteborg lottade ut ett presentkort på skaldjurskryssning för 2personer värt 1200:-.
Skoja att denna skaldjurstokingen blev överlycklig or what!?
Riad är ju inte riktigt lika frälst som jag men han fick snällt följa med och det ångrar han inte. Han t.o.m skalade ett par räkor och en havskräfta, inte dåligt alls!

Maten var verkligen helt fantastisk! Massor, massor av havskräftor, räkor, krabbklor, musslor, goda såser m.m m.m m.m...
En flaska Rosé råkade dessutom hamna på notan så mat och dryck var vi absolut nöjda med.

Sen var det lite Wallmans-likt med showande personal som körde lite schlagerklassiker då och då under kvällen.
Just denna del av resan var visserligen väldigt plågsamt för framför allt Riad men piken kom när det var dags för armkrok! Thank god för att vi fick ett eget bord och slapp hänga med långbordet på den "leken".

Göteborgs skärgård var helt outforskat för oss men vi gillade vad vi såg, fantastiskt vackert, och känner absolut att vi kan tänka oss en tur till nästa sommar.

Tack, tack, tack Skärgårdslinjen för detta! Priset hamnade definitivt i rätt händer ;-)

Bildbomb kanske? Japp, japp, kommer här... Vi hade funderat på att köra hem på kvällen/natten men bestämde oss för att ta hotell iaf.
Efter lite googlande och tips från vänner blev det till slut Hotel Royal som vi bokade via Agoda. På Agoda får man poäng som man kan använda till att betala hotellnätter med så denna sida kommer vi använda massor i Thailand. Dessutom är priserna riktigt bra!

Hotellet var värt varenda krona och dom charmade mig med fria chokladcupcakes dygnet runt ;-). Rummen var rena och fina, skön säng, fräscht och fint badrum och riktigt bra frukost!
Det ligger mitt i centrum med t.ex NK runt hörnan så här kommer vi lätt att bo i fortsättningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar