lördag 30 april 2011

Om en vecka!

Om exakt en vecka så har vi precis kommit till vårt galahotell och lämnat av våra saker. Vi har mött upp ett gäng goa Julimammor och snart väntar förmodligen lite lunch och ett glas gott vin.

Om bara en vecka är det GALA!Denna fina inbjudan kom i brevlådan i veckan och kolla in den superfina berlocken från busfia som vi fick!

Jag kommer att åka upp med Jessica en dag innan för att få lite extra barnledighet och lite shopping. Bara detta ska bli kul.
Att vi dessutom ska träffa tre julimammor (Heidi, Carolina som jag aldrig har träffat & Linda som vi träffade i Thailand 08) till på gala är ännu en anledning att längta!
Resten är bara bonus.

Jag tvekar väldigt mycket angående min galaklänning. Den känns kort, svart och inte så jag...dessutom lite, hmmm, billig. Alla andra verkar ha satsat på riktigt glammiga galakläningar...
Inga skor jag heller!
Men jag räknar iskallt med att allt kommer lösa sig i sista sekund. Kanske så sent som på fredag!?

Gå gärna in och rösta, jag finns i kategori 1 & 3 (ganska högt upp). Ni kan rösta en gång per 24h!
När ni ändå röstar så tycker jag att ni lägger en röst på Jessica i kategori 7!!
Alla som har sett och framförallt ätit Jessicas underbara tårtor och cupcakes VET att hon är den givna vinnaren!!!
Dom andra tre tjejerna ligger i samma kategori, nr8, så där röstar jag olika varje dag eftersom jag inte kan välja.

Ses på lördag, eller???

1 kommentar:

  1. Hej! Jag ska också galan och har inte heller bestämt mig över klänning. Precis som du säger känns det som om att det är många som har riktigt fina typiska "gala-klänningar". Jag har gått ner 17 kilo och allt i min garderob är för stort men tillräckligt har jag inte gått ner för att kunna köpa mig något riktigt fint. Inget sitter som det ska! :(

    Ses på lördag! :)

    SvaraRadera