onsdag 13 oktober 2010

Stockholmstips!

Jag behöver tips på Leia-vänliga aktiviteter i Stockholm en torsdag-fredag i november. Vi har funderat på Junibacken och/eller Skansen. Bra eller inte? Några andra tips? Help please!
Leia är 3år och 4månader när vi åker och en tjej med väldigt mycket ös i.

Hade även uppskattat tips på bra matställen där man kan ha med en otymplig syskonvagn, framför allt lunchställen men eventuellt även på kvällen. I värsta fall kan vi möjligtvis ha med endast babyskyddet till Malcolm vid något tillfälle så även barnvänliga men icke barnvagnsvänliga matstället är av intresse.

Någon rolig barnbutik gärna med lite annorlunda och tuffare kläder?

Några andra tips?

3 kommentarer:

 1. Lotta Ring Ola och Katarina de vet säkert allt du frågar om. Men även Berne och Lillan har säkert goda tips. Gulle-mormor hälsar till prinsen och prinsessan. Ha det bra

  SvaraRadera
 2. barnavdelningen på NK är värd ett besöt, riktigt fina kläder. Inte lika fina priser... På söder finns en hel del bra butiker, både second hand och nytt. Alltid kul att strosa runt där. Matställen.... tror sthlm barnvagnsanpassar de flesa ställen, annars är ju mc donalds ett säkert kort =)

  SvaraRadera
 3. Junibacken tror jag blir ett superställe att ta med Leia till. Där finns Villa Villekulla att klättra i och även Lilla Gubben. =) Men även de fina sagotåget, som åker runt bland alla Astrids sagor. Jag tycker det är superfint. (syrran har jobbat där)

  Kram Helena

  SvaraRadera