söndag 10 oktober 2010

Bra dag trots dålig start

Igår kväll vaknade Leia och var hysteriskt och bara skrek och grät. Efter typ en kvart lyckades Riad få ur henne att hon hade jätteont i sitt öra.

Hon fick Alvedon och ligga på soffan hos oss där hon somnade ganska snabbt.
Sen vaknade hon ledsen igen efter några timmar och fick Ipren. Nu kröp pappa ner hos henne och sov där resten av natten.
Detta var ju lite skönt eftersom jag och Malcolm fick myyyycket plats i vår säng.

På morgonen såg jag att det hade runnit massor från örat så jag förstod att trumhinnan troligen spruckit under natten.
Jag ringde 1177 som sa att vi skulle åka in med henne redan idag pga infektionsrisken även om hon nu var pigg och glad.Leia var som vanligt superduktig hos doktorn. Hon har aldrig sagt ett endaste litet pip vad dom än har gjort med henne, alltid varit glad och snäll!Malcolm sov som vanligt hela tiden för det är vad han gör bäst. Dessutom kom min mamma dit och tog honom när vi skulle in till läkaren men även då sov han djupt.Lunchen fick bli McDonalds. Kul med leksaken (idag en bok) annars inte alls spännande tycker Leia.

Sen åkte vi ner till La och promenerade till kollo med mormor och morfar. Malcolms första kollobesök...Dagen avslutades med att vi hämtade upp pappa Riad och åkte hem och åt kvällsmat tillsammans och nu sover båda barnen djupt

Det blev en helt ok söndag trots allt!

- from my iPhone

1 kommentar:

  1. åh stackars liten med öronen =( skönt att det gick bra ändå. Inez har ju oxå öronen, och det är jobbigt vid varje förkylning =/ Kul för lille malcolm att besöka kolla och härligt för er med en sovande bebis!! Max är raka motsatsen mot storasyster vid samma ålder...

    SvaraRadera