söndag 24 januari 2010

Nu gick det lite för snabbt...

Ja då var potträning som är igång igen tydligen, men jag hade inte planerat att det skulle gå riktigt så här snabbt.

Inatt vaknade Leia och var tvungen att byta blöja direkt för hon hade råkat kissa i den. Klockan var 5, jag var snortrött och ville krypa under täcket...men det var bara att springa ner och hämta en ny torr blöja och göra ett byte.
Sen skulle hon somna om i vår säng, vilket hon gjorde direkt! Problemet är att det gjorde inte jag!
När jag hade legat en stund och försökt att ignorera en sparkande unge och en snarkande gubbe så gick jag ner, tog en Yoggi och satte mig och soffan framför tvn. Det var jag, Teletubbies och Drömmarnas trädgård denna tiiiiidiga söndagsmorgon.

Tydligen somnade det om på soffan någon gång under morgonen för när Riad körde till jobb 7.30 så skickade han upp mig i sängen igen. Det var skönt de typ 20minuter jag fick sova innan Leia vaknade och ville in och kissa, ha välling och titta på barnprogram på datorn.

Jag borde vara superstolt över min duktiga dotter som inatt tog ett enormt steg mot en blöjfri framtid...men det är faktiskt jäkligt jobbigt att gå upp och kissa barn mitt i natten när man är sjukt trött men inte kan somna om.

Imorgon måste vi åka och köpa en potta som kan stå sidanom hennes säng så att hon kan gå upp och fixa det själv på nätterna!

2 kommentarer:

  1. Mamma / Mormor24 januari 2010 16:44

    Vilken duktig tjej... Börjar ju bli stor nu... Då vill man inte ha blöja... Lycka till... Kram

    SvaraRadera
  2. Tips! Ta upp och kissa innan du lägger dig. Under förutsättning att hon inte vaknar helt om man lyfter henne och bär in henne på toa. Eller lätt kan somna om... Lycka till!

    SvaraRadera