torsdag 2 december 2010

Nu får det vara slut...

Nej nu tänker jag inte oroa mig längre och anpassa mig efter några få idioter så jag startar upp bloggen igen.
Vad som har hänt vill jag fortfarande inte gå in på men hoppas på att kunna berätta framöver eftersom det är något som kan drabba vem som helst.
Jag kan iaf säga att det inte har med vår hälsa att göra, alla i familjen mår hur bra som helst!

Hur bloggen kommer att vara framöver vet jag fortfarande inte. Kanske blir den betydligt mer opersonlig med väldigt lite inlägg om vår vardag, kanske blir det få bilder (pga idiotisk kommentar!), kanske blir det precis som tidigare...det får tiden utvisa.

Nu har jag annat att tänka på...julen är ju snart här och vi har ett underbart vitt vinterlandskap utanför fönstret som ska pyntas och fixas så att det optimala julstämningen infinner sig.

Trots att det är "hela" 3veckor kvar till julafton så är vi nog klara med alla julklappar utom en eller två, skönt!

7 kommentarer:

 1. Oj helt plötsligt blev det blått....hiii mitt i min läsning...

  Jag tycker att du gör rätt, känn dig för självklart ska inte en blogg förstöra för en....jag kan bara säga att jag tycker det är jättekul att läsa det du skriver!

  Kramar Malin

  SvaraRadera
 2. Jag tycker du gör helt rätt i att börja igen. Skit i dem som saboterar o bry dig inte om idiot kommentarer. Det är bara folk som är avundsjuka på er. Gillar man inte det som skrivs eller visas, då kan man ju skita i att läsa. Jag ser iaf fram emot o får se underbara foton på dina godingar!

  Puss!

  SvaraRadera
 3. Lotta!!! Gör så att det blir en kod till den,så får man bjuda in sig å du accepterar det!! Själklart ska inte nån få förstöra,det e din Blogg.Så stäng ute den som förstör!! Kramen, hoppas ni mår bra!!!

  SvaraRadera
 4. välkommen tillbaka!!
  Du har varit saknad!

  SvaraRadera
 5. vad skönt att du är tillbaka! oj! nu blev allt blått här för mig med =) FINT!

  SvaraRadera
 6. Vad kul att du är tillbaka!

  SvaraRadera
 7. Vad kul att du är tillbaka -tycker din blogg är toppen! /Bea

  SvaraRadera