lördag 11 december 2010

In och titta vettja...

Eftersom jag inte har en fungerande kamera och därför inte särskillt många bra bilder på Malcolm får ni titta in hos Sara för att se min lille skönhet...
När ni ändå är inne hos Sara kan ni passa på att rösta på hennes fina Wilda som tävlar om att bli året baby!

Annars så har jag inte så mycket mer att säga än att rätt Idol vann igår och att ostron är det värsta jag någonsin har "ätit", faktiskt den enda maträtt jag har ätit som har varit nere och vänt för att sedan komma upp igen illa kvick...blääää.

Natti natti...

2 kommentarer:

 1. Jag tyckte också att Jay var bäst men jag hade faktiskt velat att Minnah vann ändå. Han har mer att förlora än att vinna på att vinna, så att säga.

  Japp! Vi hade en liten ceremoni! Först så presenterade Marcus Benjamins fyra namn och berättade lite om varför vi valde dem. Sedan så hade jag skrivit "fadderbevis" till Benjis två faddrar. Där stod det vad de hade till uppgift som faddrar, samt varför vi hade valt dem. Jag kan skriva in ex på vad David, Marcus bror, fick:

  "David, vi är väldigt glada att du har tackat ja till att vara vår sons fadder. Vi är också glada över att du är här idag och gör Benjamins dag extra speciell. Som fadder till Benjamin har du i uppgift att se lite extra till honom då ni ses, att uppmärksamma hans bemärkelsedagar och helt enkelt att bara finns där för honom, precis som du redan gör.

  Som farbror och nu även fadder till Benjamin tror vi att du kommer att vara en trygg och bekant figur i hans uppväxt. Vi kan inte tänka oss en mer barnkär och glad person och vi litar på dig till fullo. Behöver Benjamin sällskap till en fotbollsmatch eller ett samtal om rätt och fel i livet är du en bra person för honom att komma till. Du är även en lekfarbror av stora mått som alltid möter våra barn med ett stort leende och sätter dem i främsta rummet. Allt detta tycker vi gör dig till en bra förebild för vår son. Vi är glada och tacksamma över att ha dig i vår och Benjamins familj och närhet."

  Under det hade jag en bild på när han och Benji träffades första ggn och så laminerade jag sidan. Jag läste detta högt och så kom de fram för att få ta emot det, och efter detta så fick alla skåla i cider och så hade vi korttagning. :-)

  SvaraRadera
 2. Stora killen! När ska vi playdejta? Kan ni i veckan? Yousef har semester nu nämligen...

  Kram
  Emma

  SvaraRadera