fredag 10 december 2010

13timmar sömn men missnöjd!

Inatt slog Malcolm någon typ av rekord och sov nästa 13timmar. Ja alltså det var nästan 13timmar mellan den tid han somnade på kvällen och den tiden han vaknade på morgonen, men där emellan åt han 4gånger och vaknade och grät en stund ungefär 1-2 gånger/timme.

Räknar jag ut hur många timmar jag fick sova så är det säkert heller okej, men denna osammanhängande sömn tar snart död på mig.

Jag vill ha tillbaka min Malcolm som vaknar absolut max 2 gånger under en natt och då bara äter och somnar om direkt utan gnäll.

Hoho Malcolm, var är du?????
Kom hit och rädda mamma, please!


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Ooooh, jag känner igen mig... Benjamin sov gott och vaknade en eller två ggr per natt tills han var två månader. Då vände det, rejält! Vi har haft en jäkla sjå med att få honom att sova, och igår natt var första gången han kunde sova i SITT rum UTAN att jag eller Marcus låg på en madrass på golvet. Halleluja! Då var vi "bara" uppe fem, sex gånger under natten. En KLAR förbättring! Så håll ut, det BLIR bättre (måste!). Kramar

    SvaraRadera
  2. Han kanske är på samma ställe som min Nellie som också brukar vakna, äta och somna om?! Det nya är att ligga klarvaken i 1-2 timmar efter man ätit. Skitkul. verkligen! Och inte ska man ligga själv eller så, utan nänä - i mammas famn medans mamma sitter i fåtöljen. Som sagt - skitkul!
    Hittar du dom får du gärna skicka hit Nellie också! ;-)

    SvaraRadera