måndag 15 juni 2009

Woooohoooo....radhus!!!


Whiiiiii....vi ska flytta till radhus. Vi fick idag reda på att vi fick radhuset som vi var och tittade på igår. Det är en hyresrätt på 124 kvm och har en liten trädgård med liten gräsplätt och ett hyfsat stort trädäck. Bi har sol i trädgården från 11 på förmiddagen och sen hela eftermiddagen och kvällen.


Nu har vi dessutom ett stort rum till Leia, ett kontor till oss och ett extra rum där det förmodligen någon gång i framtiden får bo ett syskon till Leia. Men till att börja med får nog Leia två rum, ett sovrum uppe hos sidan om oss och et lekrum där nere.


Nu ser jag fram emot många saker. Först tänker jag på Leia som får bo i ett lugnt område bort från alla missbrukare och alkolister här på söder. Hon får en liten, väldigt liten, men dock en trädgård att leka i, och hon får ett rum där hennes leksaker faktiskt får plats.


Jag ser fram emot att få plats med skötbordet inne i badrummet och slippa ha det på Leias lilla rum.


Det ska bli väldigt skönt med ett förråd till vagnen så att även den slipper stå inne på Leias pytterum.


Vi läääängtar efter att få sitta på vår altan och grilla i kvällssolen...mums mums.


Men framför allt ser jag väldigt mycket fram emot att ha en tvättstuga. Tänk att kunna tvätta när man behöver och inte då det är ledigt typ 3 veckor framåt i tiden.


Go´ natt...nu ska jag börja packa...hihihihi

3 kommentarer:

 1. Va bloggar du utan att jag vet, jag är ju bloggberoende ;)
  Grtattis till radhuset, såååå skönt för er.

  Nej ingen ny kamera...den är bara lånad :( Inför Greklandsresan om en vecka.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Men åh tack vad snäll du är!!! :)

  Grattis till radhuset, förstår att det måste kännas skönt, vet inte vad jag skulle göra utan mitt hus även fast det är en aning för stort för bara mig och barnen egentligen, men har ju liksom rotat mig här :)

  SvaraRadera
 3. gattis till radhuset! vad roligt!

  SvaraRadera