måndag 29 augusti 2011

Stora 1-årsdagen!!

Första bilden


Mitt första möte med Malcolm. Trött, drogad och med ett ruskigt dåligt blodvärde.

Malcolm får träffa världens bästa storasyster!

Mys med pappi

En efterlängtad och underbar Zach Malcolm Kader

Älskade lille skitungen blev då plötsligt ett helt år!
Hur det året kunde fullständigt flyga ifrån oss har jag ingen aning om men det var iaf vad som hände. Alla som säger att tiden med andra barnen går mycket fortare har rätt! Jag är fortfarande kvar i nygravidstadiet, men det är kanske dags att släppa nu!?
Det är lite skönt att första året och spädbarnstiden är över, för alltid (!), men jag kommer att sakna det så fruktansvärt mycket. Men nu är det dags för nya tider tillsammans med en stor fin kille och det ser vi fram emot med glädje...



Efter en hel söndag full med kalas, släkt, vänner och presenter blev självaste födelsedagen mycket lugn. Vi var faktiskt hemma helt ensamma dessutom för en gång skull.

Men morgonen började så klart med sång och presenter på sängen. Trots tårtan dagen innan höll vi fast vid traditionen med att få en muffins på morgonen.
Inte heller denna dagen var presenterna så kul att öppna, men innehållet verkar ha gått hem iaf.

På eftermiddagen blev det en runda till gungorna och grönområdet men mer avancerad än så blev inte denna födelsedag. Lugnt och skönt!










Dagen efter var det dags för BVC och stora killen är nu 78cm lång och väger 10.9kg.
Sprutorna var inte alls roliga och det blev gnälligt och på natten kom även lite feber på besök.
Många sprutor blir det nu framöver då han ska hinna med 2st Hepatit A, 1st TBC plus 1st MPR inom loppet av ett drygt halvår. Spännande...eller inte!

Borde nog föresten stänga ner bloggen och starta upp min gamla bilddagbok istället ;-)

2 kommentarer: