måndag 29 augusti 2011

Kalas 2 - Barnkalaset

När första kalaset var avslutat fick fölsegrisen sova middag medan vi dukade om och pyntade fint med djungeltema från Kalaspinglan.se!

Det blev ett stort gäng kompisar med föräldrar och syskon så vi tackar vädergudarna för solen. Visst hade vi kunnat tränga ihop oss inomhus men det blir så mycket bättre när barnen kan leka fritt både ute och inne. Populärast var definitivt den vattenfyllda sandlådan, till alla föräldrars stora fasa :-)

Presentöppningen var inte särskilt rolig nu heller men senaste veckan har han lekt och lekt och lekt. Dessutom fick han en del fina kläder som har hunnit användas redan.

Ett par timmar senare var det skitiga och trötta ungar som åkte hem. De två trötta barnen här hemma åkte ner i badet och fick sen leka lite med Malcolms fina presenter innan det hölls kväll.

Efter en intensiv sommar med 1-årskalas, 4-årskalas och 30-årsfest ser vi nu fram emot en betydligt lugnare höst och vinter :-)

Tusen tack till alla som gjorde Malcolm dag till en riktig glädjedag! 

1 kommentar:

  1. Vilka härliga bilder! Skrattar lite för mig själv när du skreven önskan om en lugn höst/vinter! Här blir det 30 års galej, dop o 2 års kalas inom 1 månad! Yippiee! (:
    Härlig bild på Niklas o Agnes, gott med mat eller? (;
    Kram Fine

    SvaraRadera