tisdag 19 maj 2009

Micki, bibblan och feber...


Idag har varit en mycket bra dag....

Var nere en sväng på jobb (mitt blivande jobb) och fick reda på att vi förmodligen kommer att ha Micki (http://www.micki.se/) som en av våra huvudleverantörer. Jag äääääälskar Micki och deras sortiment så jag är typ hur glad som helst :-)

Så nu har jag det extremt tråkiga, hahaha, jobbet framför mig att gå igenom deras sortiment och välja ut vad som passar med vårt nuvarande sortiment som mestadels består av Teddykompaniet (http://www.teddykompaniet.se/), men även lite annat.

Jag ska jobba som administrationansvarig på Babyboom Homeparty (http://www.babyboomhomeparty.se/), ungefär samma jobb som jag hade innan min mammaledighet, men då handlade det om andra leksaker ;-)

När jag skulle gå ifrån kontoret mötte R och Leia mig och vi gick till stadsparken och lekplatsen innan vi gick in på bibblan och tog en fika och läste lite böcker. En riktigt mysig stund som jag önskar att vi kunde göra mer ofta. Innan vi gick där ifrån fick Leia köpa en Pippi-plansch som vi ska rama in och hänga över hennes lekhörna i kolonin.

Tyvärr har Leia lite feber nu på kvällen men vi hoppas att det bara är för att hon har varit igång hela dagen, men risken är ju tyvärr ganska stor att hon blir sjuk för nu har hon hållt sig frisk i flera veckor.

Nu blir det lite mys i soffan innan det är dags för lilla loppan att hoppa i säng!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar