lördag 10 augusti 2013

Världens finaste 6-åring!

Så var det dags för vår lilla dotter att fylla 6-år. Man säger det varje år...var tar tiden vägen!?
Hon var ju nyss en liten liten viljestark och social tjej som nu plötsligt har blivit en stor 6-åring som snart ska påbörja det stora skoläventyret.
Tyvärr är den där självsäkra tjejen som bortblåst just nu och skolan är väldigt skrämmande för henne. Hon vill inte alls börja skola...hon ville visserligen inte vara kvar på dagis heller. Hon vill helst inte göra så mycket eller träffa för mycket folk. Att vara hemma räcker tycker hon.
Det har varit ett tufft år för lilla fröken och jag tror att känslorna har tagit över lite för mycket och gjort henne rädd och osäker...men vem vet detta är kanske den "nya" Leia och hon är inte fy skam hon heller...bara lite mindre öppen, självsäker och social.

Att fylla 6-år hade hon iaf sett fram emot väldigt mycket. Hon hade önskat presenter och planerat kalas och äntligen var det dags för dagen D.
Årets kalas var klart lite speciellt då en av vännerna saknades och det var påtagligt. Men vi tände Tristans ljus och hoppas att han var med oss. 

 
 

Som vanligt hade vi ett par timmar senare kalas för familj och släkt...lika bra att köra slut oss på en och samma dag!


 
 


Leia fick så himla många fina presenter. Hon fick en kamera och en digital fotogram, en cd-spelare till rummet som hon även kan lyssna på Spotify på, barbie och Monster High-dockor, Lego, Top Model-pyssel, halsband....och mycket mycket mer.

Vår present fixade vi på natten efter att alla kalas var slut....
Vi fixade till hennes rum med ny lampa, sängkläder, matta, tavlor m.m. Vi gjorde även en liten Tristanplats med ett batteridrivet ljus som hon själv kan tända och släcka när hon känner att hon behöver det.Inte nog med detta. Efter ett fåtal timmars sömn packade vi in födelsedagsgrisen och hennes lillebror och påbörjade den hemliga resan till Småland och Astrid Lindgrens Värld...!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar