torsdag 28 juni 2012

Varför har inte jag rätten att lyssna på min kropp???

LCHF:


1 vi äter inte mer kött

2 vi äter grönsaker

3 vi äter naturligt fett (men vi trycker inte i oss hela smörpaket!!)

4 och vi äter inte mer kött

5 slutligen, vi äter inte mer kött

Okej????

 
Jag fattar inte varför så många människor mår dåligt av LCHF och det märkliga är att dessa människor är nästan uteslutande personer som själv inte äter LCHF och aldrig skulle få för sig att göra det.
Men de stackars människorna som dágligen riskerar sina liv genom att dra ner på kolhydrater (ja DRA NER, vi äter fortfarande kolhydrater via te.x grönsaker och mejerier!!!), äta mer fett istället för light-skitet, massor av ägg, och äta ungefär samma mängd kött som "vanliga" människor...dom stackarna mår bra, SKITBRA!
 
Det finns många som äter LCHF för att gå ner i vikt men majoriten av de jag känner som äter denna kost gör det för att dom mår just skitbra. Har vänner med diabetes som knappt behöver sina sprutor/tabletter längre. Vänner som blivit av med sin astma i princip helt. Allergier och eksem som blivit bättre. Personer med värk i olika varianter som plötsligt kan leva ett normalt liv utan smärta. Det absolut vanligaste bland folk jag känner är att deras magbesvär försvunnit och här kan ni räkna in mig! Ät inte fett och stark mat så mår magen bättre men någon riktig behandling finns inte säger de flesta läkare. Jodå tänka sig att det finns det...naturlig bra mat utan kolhydrater.
Min mage mår prima! Ingen medicin och inga toalettbesök efter var och varannan måltid.
De flesta som äter LCHF märker direkt hur magen svullnar och gör ont efter bara ett litet snedsteg.
 
Men det är väl bara kroppen som luras för inte kan man väl må bra av denna livsfarliga kost!?!?
Eller är det kanske så att vi blivit så korkade av att inte ge hjärnan pasta, ris och potatis så vi tror helt enkelt bara att vi mår bra.
Vilken tur att alla andra berättar för oss då hur dåligt vi egentligen mår, tack verkligen tack!
Jag ber dessutom om ursäkt över att vi FÅR ER ATT MÅ DÅLIGT genom att tro att vi mår bra, förlåt verkligen förlåt!
 
Vad hände med att man ska lyssna på sin kropp??? Eller det gäller bara er som äter tallriksmodellen eller svälter er med viktväktarna?
Mår ni bra av det så tycker jag att ni ska fortsätta så. Jag och tusentals andra mår bättre än någonsin med LCHF så låt oss lyssna på våra kroppar utan att idiotförklaras.
Sen finns det givitvis folk som inte mår bra av LCHF och förhoppningsvis lyssnar dessa personer på sin kropp och försöker hitta något som passar bättre.
 
Vissa mår inte bra av gluten, andra av laktos, nötter, röda frukter osv. Jag mår inte bra av kolhydrater, jag mår skit, jag blit sjuk!
Snälla ni, sluta må dåligt och bli förbannade över att jag försöker må bra!
 
 
(Just nu är jag dock en av "er andra"...jag är av banan...min mage mår kasst, jag mår kasst...jag ska tillbaka på rätt spår snart igen...LCHF-spåret, det rätta för MIG!)

1 kommentar:

  1. Jag tror absolut LCHF är super! Jag gav dock upp på dag 4 då jag va så snurrig och typ svimmade... Kanske gjorde fel ?

    SvaraRadera