torsdag 20 januari 2011

Thailandsdrömmar...

Tanken var att vi hela familjen skulle åka ner till barnens farfar i Tunisien någon gång iår men efter att ha kollat lite priset så kändes det som att tre veckor i Thailand skulle kosta ungefär samma (liiiite mer). Så nu har vi nog bestämt att R åker ner ensam nu i vår eller till hösten och att vi heka familjen åker till Thailand om drygt ett år.

Barnens farmor fyller 60år om ett år och hon har i flera år velat åka dit och då kan man väl ställa upp ;-). Förhoppningsvis hänger farbror O med familj på, det hade varit superkul för barnen.
Min mamma fyller 50år så det hade varit kul om dom också hade följt med men pappa är inte jättesugen på att åka tillbaka...vi får se vem som vinner ;-)

Iår fyller både jag och R 30år så vi får väl se till att önska oss forexcheckar eller något så att vi göra en liknande resa som vi gjorde med Leia för 3år sedan.
De tre veckorna vi hade i Thailand då Leia var 7-8månader är lätt de tre bästa veckorna vi haft som familj. Tre veckor helt utan måsten, utan jobb, utan matlagning, utan städning...tre veckor där vi båda kunde lägga varje liten sekund på vår fina dotter.

Nu är det alltså jobba och spara som gäller i ett år innan vi förhoppningsvis når målet...Thailand!2 kommentarer:

  1. Helt underbart! Saknar Thailand, vem gör inte det?
    Låter som en bra plan

    SvaraRadera
  2. Vilka fina bilder och vilka härliga planer! :)

    SvaraRadera