onsdag 16 september 2009

Mysdag med lilla familjen...


Idag slutade Riad redan kl12 så vi slängde i oss lite lunch, packade väskorna och åkte till dagis och hämtade upp lilla prinsessan. Därefter tog vi oss till Karlslundsbadet (http://www.karlslundsbadet.se/) i Landskrona (litet äventyrsbad).
Leia, som just nu är inne i en period där varje dusch/bad-tillfälle är en kamp, ville absolut inte ta av sig kläderna. Men när hon såg att det var Pippi-bikinin hos skulle få ha på sig så kom vi iaf en liten bit på vägen. Duschen blev en katastrof och Leia ville omedelbart åka hem men så fort vi kom in på badet blev hon glad igen =).
Efter 2 timmar fyllda med bad, bus, lek, rutchande och fikande var det dags att börja dra sig hemåt igen. Innan vi åkte hem gick vi inom Karlslundparken och matade djuren och leekte på lekplatsen.

Nu är R iväg och ska kolla matchen, Leia sover och jag ska bara slappa i soffan och äta bacon med favorit såsen/dippen Knorr´s kalla såser (http://knorr.se/#/produkter/kalla-saser/224) och idag blir det nog Mango.
Har ni inte smakat dessa innan så har ni missat något!!!!! Men nu hoppas jag lite på att Knorr kommer med en nya smak till nästa grillsäsong.
Dessa såser är precis lika goda till chipsen/grönsaksdippet som till grilltallriken.

Nej nu fortsätter Idol =)

3 kommentarer:

  1. Då har ni haft en underbar familjedag... Så kul. Jag kan bara hålla med dig om dom såserna helt underbara... Hoppas att vi kan hämta lilla Prinsessans säng på Lördag...

    SvaraRadera
  2. Jasså? Inte bada? Men leka med vattnet från kranen kan hon göra. Du får helt enkelt tvätta henne i vasken hehe

    SvaraRadera