lördag 12 september 2009

Möhippa...

Ja det som hände förra lördagen var då en möhippa för Malin, en av min absolut bästa vänner. En vän jag har haft sedan jag var 3-4 år gammal, min första riktiga vän :-)

Denna möhippan blev inte något tramsigt skit som jag personligen bara tycker är grymt pinsamt! Här bar alla svart utom blivande bruden som givetvis fick vara klädd i vitt med en tiara i håret. Man såg tydligt att hon skulle gifta sig men hon slapp skämmas på sin möhippa.
Om jag någon gång gifter mig så kommer jag aldrig förlåta mina vänner om dom planerar en pinsam möhippa, och det menar jag verkligen!

Dagen började strax innan kl9 då vi stormade lägenheten med frukost till hela gänget. Till frukosten blev det även lite Jäger som värmde fint i det regniga höstvädret ;-).

En stund senare bar det av till en fotostudio där bliviande bruden blev fotograferad (http://www.jessicafrank.com/)...ojojoj vilka bilder det blev! ;-)

Drygt en timme senare hoppade vi in i bilarna igen och åkte till The Tivoli (http://www.thetivoli.nu/) och åt deras supergoda brunch.

Så nu hade alla fått ordentligt med mat i magen och nästa aktivitet väntade. Nu var det dags för bruden att spela in en skiva till blivande mannen (http://web.mac.com/nicksword/Orange_Haze/HOME.html). In i studion och givetvis satte hon det på första försöket!

Sen var det dags att röra lite på sig efter lite lugnare aktiviteter och vi begav oss till Laserdome där det blev 3-kamp. (http://www.laserdome.se/hbg/startsidan/)
Här är det myyyyyycket viktigt att påpeka att guldmedaljen gick till....(trummvirvel)..... MIG!!!!!
På Laserdome finns det ett chill out-rum där man kan duscha, fixa till sig, lyssna på musik och dricka i lugn och ro.

15 tjejer tar ju lite tid på sig innan allt hår är fixat och sminket sitter på plats. Men till slut var vi klarar och då var det dags för middag på Bara Vara (http://www.baravara.eu/) där vi sedan var kvar hela kvällen.
Nu var klockan mycket och en del åkte hem (tyvärr var jag en av dom, jag som ALDRIG missar en chans att dansa när det väl är fest) medans resten fortsatte ut i vimlet...

Ni som hoppas på att få se bilder kan känna er blåsta. Jag hade lagt fram kameran så fint kvällen innan så att jag inte skulle glömma den. Kameran låg givetvis i väskan när vi kom hem till Malin, men när första bilden skulle tas så upptäckte jag att batteriet inte satt i kameran! Stöööörigt!!!!!

2 kommentarer:

 1. Åh, vilken dag ni bjöd henne på. Hon måste verkligen varit nöjd. Jag förstår att du inte orkade hela dagen. Jag hade fan aldrig pallat =)

  Förresten, va tyckte du om rosé vinet jag tipsade om? och Riad. Kunde han dricka sitt?

  Ledig torsdag. Du? Måste juh testa sjalen oxå vill jag träffa dig igen =)

  Puss o kram

  SvaraRadera
 2. Nej jag fick sån jäkla dryg huvudvärk så jag fick ge upp. Man börjar bli gammal ;-)

  Rosévinet var bra, tror jag har druckit det innan kom jag på sen.
  Riad gillade nog sitt oxå har jag för mig.

  Tror inte jag har något inbokat på torsdag så jag kan komma hem till dig då om du vill.

  Kram kram

  SvaraRadera