tisdag 21 juli 2009

Dåligt med inlägg...

Här varit det visst inte så mycket aktivitet, hmmm, sorry sorry :-)

Förra veckan var fullproppad med utflykter, kalas och måsten.
Tidigt tidigt TIDIGT i onsdags morse åkte vi till Vimmerby för att fira Leias 2-års dag hos Emil och Pippi på Astrid Lindgrens värld (www.alv.se).

Lilla solstrålen vaknade redan 3.45 och vill gå upp. Hon fick komma in i vår säng där hon fick sång, paket och ljuvlig sång.
Sen var det bilen i ett par timmar innan vi äntligen var framme.
Dagen i Vimmerby var helt perfekt, verkligen HELT perfekt och Leia njöt av varje liten sekund. Bästa presenten fick hon nog av Emil som vinkade tilll henne och av Pippi som gav henne en kram :-)

På natten övernattade vi i en fin liten stuga i skogen utanför Hultsfred (http://www.klostergard.se/) och hela familjen däckade redan kl9 och sov i nästan 12timmarn innan vi åkte vidare till Bullerbyn och Katthult.
Sen lämnade vi småländska skogarna och korsade landet för att shoppa lite i Ullared innan vi vände söderut tillbaka hem till Helsingborg.

Fredagen handlade mest om att handla och förbereda inför lilla frökens kalas som vi skulle ha i Kollo på lördagen.

Äntligen var det lördag och kl11 var det dags för barnkalas med alla Leias söta kompisar. Tack och lov hade vi hyrt koloniområdets festlokal, för regnet öste ner mellan solstrålarna.
Efter ett par timmar med fina presenter, bus, mat och tårta var det dags för barnen att åka hem och istället kom tjocka släkten och så var det samma visa igen.

Nu är det ett år tills nästa runda... :-)

(Bilder kommer i dagarna för kameran är ännu inte tömd)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar