Ingredienser
50 g smör
2 dl strösocker
1 dl vispgrädde
50 g skumbananer (cirka 10-12 st)
150 g vit choklad
Gör så här
1. Blanda smör, socker och vispgrädde i en gryta. Klipp skumbananerna i mycket små bitar och lägg i. Värm på svag värme tills allt är smält. Låt småputtra ytterligare i 10 min under omrörning.
2. Rör i chokladen. Vispa tills massan blir blank. Tag av grytan från värmen. Rör tills massan blir svalare och ljusare.
3. Häll upp massan i en form (smord eller med bakplåtspapper), 20x30 cm. Låt massan stelna, skär därefter i bitar
Slå tillbaka mot pollenallergin – sju tips som faktiskt fungerar
12 timmar sedan
Du vet om att jag måste komma hem till dig på tisdag va? Den där jäkla kakan låter ju heeelt underbar hehehe
SvaraRadera